Hledáte pro zajištění služebních cest moderní a sofistikované online řešení?

Ve Weco-Travel víme jak na to.

Chcete si být jisti, že Vaši zaměstnanci při služebních cestách dodržují cestovní politiku nastavenou ve Vaší společnosti?

Rádi byste odlehčili a zefektivnili práci asistentek nebo samotných cestujících při hledání vhodného leteckého spojení, hotelového ubytování nebo pronájmu vozu?

Našim klientům nabízíme skvělý online rezervační nástroj CYTRIC

Jedná se o platformu na webovém rozhraní, která nabízí možnost online rezervace služebních cest z pohodlí kanceláře.

Velmi příjemné uživatelské prostředí Vás intuitivně navede při rezervování letenek, ubytování a pronájmu auta a zároveň Vám nabídne několik vhodných variant na základě Vámi zadaných kritérií.

Cytric má mnoho velmi užitečných funkcí, které lze modifikovat dle požadavků klienta či nastavení vnitřní cestovní politiky společnosti.

Své cesty si mohou rezervovat přímo sami cestující anebo může pro své kolegy spravovat cesty jejich „travel arranger“, který může provádět rezervace za jiné osoby a mít tak vše pod kontrolou. Samozřejmostí je možnost nastavení schvalovacího systému jednotlivých objednávek, propisování povinných dat do fakturací nebo kalendář, kde jednoduše zjistíte, kde se zrovna daný zaměstnanec nachází nebo kam má v plánu vycestovat.

Systém pracuje na bázi osobních profilů, do kterých je možné ukládat všechny důležité informace, které následně potřebuje Vaše finanční oddělení pro rozklíčování nákladů na služební cestování jako jsou cost centra, ID čísla zaměstnanců, čísla projektů a jiné požadované údaje. Co by to však bylo za moderní rezervační nástroj bez vlastní mobilní aplikace?

S námi si své služební cesty můžete spravovat též přes svůj telefon.

Celá implementace probíhá za podpory našeho IT oddělení, které Vám velmi ochotně pomůže při nastavování systému ve Vaší společnosti a v neposlední řadě proškolí všechny uživatele, kteří budou se systémem pracovat.

Nedílnou součástí našich služeb však samozřejmě zůstává i offline podpora 24/7 našich cestovních konzultantů, kteří Vám rádi pomohou, pokud se na Vaší cestě cokoliv přihodí.

Pokud máte zájem o prezentaci nástroje Cytric, neváhejte kontaktovat naše obchodní zástupce:

Obchod@wecotravel.cz

Tel.: +420 234 094 101

Jsme zde pro Vás a Vaše pohodlnější a spolehlivě zajištěné cesty!